Hodně toho od sebe odhazuji. Vždycky všechno může být horší i lepší, tvrdí Aňa Geislerová

25. listopad 2021

Do Radiocafé Vinohradská 12 přišla představit svůj nový diář Nový rok 2022 Nový rok 2022. K běhu času přistupuje pozitivně. „Jsem takový radovan,“ ujišťuje v Blízkých setkáních. Všechny díly Blízkých setkání najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas

„Umím se propadnout do skepsí, ale stejně tak rychle se dokážu zvednout. Hodně věcí od sebe odhazuji a nenesu je v sobě. Netrpím vleklou beznadějí. Říkám, že vždycky všechno může být horší i lepší. Žití v přítomnosti má smysl. To mi funguje,“ prohlašuje.

Anna Geislerová

Anglie je velkou láskou

Teď točila v Anglii čtyřdílnou sérii pro britskou televizi. „Obsadili mě do role Rusky, ale tentokrát to alespoň nebyla prostitutka,“ směje se herečka.

„Byla jsem profesorka fyziky a taky špionka. Cením si toho, že mi režisér nabídl roli bez castingu,“ hodnotí herečka, která si pobyt v Anglii užívala. „Jsem anglofil. Vyjdu z letiště a jsem šťastná. Mně tam i to metro voní! Miluji tam všechno,“ rozplývá se Anna Geislerová.

O čem je její nová kniha? Jak to chodí u nich v rodině? Kdo knihu ilustroval? Co jí vadí na divadle a proč má ráda improvizaci?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související