Dřív jsem měla pocit, že mě život válcuje. Teď si ho vědomě řídím, ujišťuje herečka a koučka Nela Boudová

31. březen 2022

Je známou herečkou a nově také koučkou. „Nesmírně mě to naplňuje. Do budoucna mám představu, že bych ubrala na herectví a věnovala se této profesi,“ překvapuje Nela Boudová. Má koučink něco společného s herectvím? Na co by pozvala do divadla? Jaký má vztah s partnerem? Je důležité umět poslouchat své tělo? Nejen to si poslechněte v Blízkých setkáních.

„Je úžasné, jak člověk může změnit svoji mysl, zvyky a naučit se vidět svět z mnoha úhlů. Vidím, co se mnou studium udělalo. Myslím, že je to moje největší životní změna k lepšímu a naplněnému životu. Dřív jsem měla často pocit, že mě život válcuje. Tentokrát mám pocit, že si život vědomě řídím,“ vypráví Nela Boudová.

Techniky jsou lety ověřené nejlepšími terapeuty. „Nežiju podle příruček, ale člověku to dá jiný pohled. A v lidech čtu věci, které jsem tam předtím nečetla. Vidím jejich motivace a cítím, kde je problém.“

Svět je plný předsudků

„Jsou lidé, kteří si řeknou: No jo, bláznivá herečka! Ale mě je to jedno! Věřím na chemii a je to jako ve vztahu. Přijdou ke mně lidé, kteří přijít chtějí a mají pocit, že jim mám co říct.“

„Říká se, že kvalita našeho života je odvislá od toho, jak kvalitní otázky si v životě klademe. Musím s tím souhlasit. A lidé, kteří se ptají a chtějí se někam posunout, rostou. Člověk vždycky může jít někam dál. I když je v životě spokojený,“ uzavírá Nela Boudová.

autoři: Tereza Kostková , eh

Související