Do bulváru balím vajgly, prozrazuje herečka Dana Syslová

24. srpen 2021

Oblíbená herečka se rozhovorům vyhýbá. U Aleše Cibulky v Blízkých setkáních udělala výjimku. „Já to dělám velmi nerada, ale ty jsi mě prostě ukecal,“ směje se Dana Syslová. Všechny díly Blízkých setkání najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas

„Rozhovory nedávám ráda, protože o sobě nechci mluvit, chci si zachovat soukromí,“ vysvětluje.

„Párkrát jsem ulítla, nějaké jsem poskytla, ale nakonec si stejně bulvár vymyslí lži, a mně se z toho pak jen zvedne žaludek. Stejně s tím nic neudělám, tak si do toho pak alespoň zabalím vajgly,“ směje se. „Myslím, že za herce má mluvit jeho práce, ale dnes každého spíš zajímá, jestli mám ráda bramboráky.“

Nechci to zabalit a být starou bábou

„Dokud mi bude sloužit zdraví, budu mít energii a nabídky, tak budu pracovat. I když už mi tělo někdy říká, ať zpomalím, stejně se přemůžu,“ svěřuje se Dana Syslová.

„Abych řekla pravdu, jsem kuřák, mám ráda červené víno, ale mám pejska a chodím hodně na procházky. A to je asi tak všechno, co pro své zdraví dělám. Ale vypadá to, že mi to stačí,“ dodává s nadhledem.

Jak přijala nabídku stát se hlasem nové rozhlasové stanice Český rozhlas Pohoda? Líbil se jí seskok padákem? Jaká role jí v divadle čeká na podzim?

autoři: Aleš Cibulka , mis

Související