Dnes děkuju za vyhazov ze seriálu Ulice, dušuje se herečka Tereza Bebarová

1. červenec 2021

„Zpětně si říkám, že dlouhé setrvávání na místě nebylo úplně správné. Jsem rak, který nerad vylézá na světlo, ale je to potom stojatá voda,“ uvažuje v Blízkých setkáních. Všechny díly Blízkých setkání najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas

„Takže jsem ráda za každou změnu a doporučuji všem, kteří mají stejný problém, změnit v životě cokoli, co nám nevyhovuje,“ radí herečka, která 15 let hrála v populárním televizním seriálu Ulice.

Čekala jsem, že v té roli zestárnu

„Ale tím, že jsem měla druhé dítě a už jsem nebyla tak časově flexibilní, tak se mnou produkce ukončila spolupráci a vymysleli smrt Světlany. K mé nelibosti, protože jsem tam opravdu chtěla zestárnout. Bylo mi to líto. Nebo spíš způsob, jakým mi to bylo oznámeno. Že to všichni věděli, jen já ne. Ale dnes děkuju za ten vyhazov, protože bych jinak neudělala svůj pořad,“ vysvětluje.

Vlastní projekt

S pekařem a cukrářem Josefem Maršálkem peče a učí diváky péct. Také se za pomocí internetu spojuje s různými šikovnými lidmi, kteří dokonale ovládají řemesla. „Ukazuji jejich výrobky, bavíme se o tom, proč to dělají, a oni vypráví své příběhy.“ Jak říká, často bylo nejtěžší přesvědčit lidi, aby do projektu šli. Aby se ukázali světu. „Český člověk je velmi šikovný, ale nerad se prezentuje,“ uzavírá Tereza Bebarová.

Vaří ráda? Co říkají jejímu hraní děti? Co dělá rodina? V čem teď účinkuje?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související