České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší, je přesvědčený kadeřník Libor Šula

14. červenec 2023

„Co se bude letos nosit? Délky na ramena, rozevláté vlnité vlasy a vrací se trvalá. Tu jsem miloval.“ Aby trvalá držela, měly by mít prý vlasy délku kolem 25 cm. „Aby to nebyla natažená špageta,“ směje se. Je pravda, že ženy v zahraničí mají odvahu experimentovat? Má problém se sebeprezentací? Pracuje na své postavě? Kolik má mainských mývalých koček ve své chovné stanici?

Trvalé se ženy často právem obávají, protože chemie vlasy ničí. „Posunulo se to v tom, že se používají jemnější přípravky, ale vlas se tím tak jako tak narušuje. Ve chvíli, kdy to děla profík, tak to poškození není takové,“ uklidňuje profesionál.

Spousta lidí má představu, že jako majitel kadeřnictví sám nepracuje. „Já svoji práci miluju a neměl jsem nikdy chuť s tím skončit. Pracuji každý den, ale jsem už pohodlnější a dělám kolem pěti klientů denně.“

„České ženy patří opravdu k nejkrásnějším. Jen jsem přesvědčený, že na to malinko hřeší a myslí si, že jim stačí bílé tričko a džíny. Ale ono to tak úplně není,“ uzavírá kadeřník Libor Šula.

autoři: Tereza Bebarová , eh
Spustit audio

Související