Ve StarDance jen čekáme, co odlétne. A stane se, připouští vlasová stylistka

22. únor 2021

„Nejhorší je, když je někdo extrémně pohyblivý, jako třeba Lucie Hunčárová,“ ujišťuje v Blízkých setkáních kadeřnice Blanka Hašková.

„To jen čekáme, co odlétne. A stane se… V tu chvíli máme všichni okousané nehty,“ směje se. Problém je v tom, že účes na StarDance by měl být víc plesový než ten, určený na profesionální taneční soutěž. „To je jen ulíznutá hlava,“ vysvětluje.

„Není to jen přijít a učesat. Každý díl je jiný a my třeba při generálce zjistíme, že tanečník chytí svoji partnerku za hlavu. A my tam máme drdol,“ popisuje stylistka „vlasovou dramaturgii StarDance. 

Blanka Hašková a moderátorka Tereza Kostková

Diváci se těší na proměnu

Další problém nastává, kdy si soutěžící nepřeje velkou změnu. „Diváci se ale těší na proměnu. Vybalancovat to s přáním soutěžícího je občas složité,“ pokyvuje hlavou.

Příprava na soutěž také není nic jednoduchého. „V dubnu je třeba projít celý plán a pak se seznamujeme s lidmi. Na každý díl je pak týdenní příprava,“ přibližuje Blanka Hašková svoji práci ve StarDance.

Jak dobře zvolit účes? Na co je potřeba brát ohled? Co jsou nejnovější trendy? Jak často si mýt vlasy? Má ráda některé mýty o vlasech? Chtěla být vždycky kadeřnicí?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související