Život bez lásky a dětí si neumím představit, přiznává moderátorka Daniela Písařovicová

2. červenec 2021

„Strach mluvit o lásce jsem už překonala. Vždy, když jsem něco prozradila, objevilo se to překroucené v bulváru,“ přiznává Daniela Písařovicová v Blízkých setkáních.

„Každý měl pocit, že mi může radit. Život rozdává různé karty a není automatické, že máte partnera. Není to houska na krámě, kterou si koupíte. Dlouhou dobu jsem to brala tak, že jsem divná, protože jsem s tím nebyla srovnaná. Láska se nedá vybojovat ani vyvzdorovat,“ myslí si moderátorka. „Vůbec nic nevzdávám, protože si život bez lásky a dětí neumím představit.“

Strach z komentářů

Po odchodu z České televize nově moderuje v internetové televizi DVTV. „Hodně jsem se bála komentářů na sociálních sítích. Když jsme natočili upoutávku a věděla jsem, že to druhý den budou vysílat, tak jsem raději odjela do hor. Bála jsem se, že mě lidé nepřijmou, ale naštěstí opak byl pravdou. Oddechla jsem si, že první zkoušku jsem zvládla a práce tady mě velmi těší,“ uzavírá Daniela Písařovicová.

Jak se jí zpívalo s Alešem Hámou? Jaké bylo poslední vysílání v České televizi? Jakého hosta by ráda vyzpovídala?

autoři: Tereza Kostková , mis

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.