V Tuzexu jsem si v mládí nekupovala džíny, ale krémy, odhaluje herečka Jana Švandová tajemství svého vzhledu

11. srpen 2022

Letos oslavila půlkulaté jubileum, ale podle své tety nazývá svůj věk „middle age“. „A to je věk od 40 do nekonečna, takže vám může být 120, ale můžete o sobě říkat, že jste středního věku,“ vysvětluje herečka. Má recept i na to, jak vypadat bídně? Dělá jí vzhled problémy u filmu? Dostane od vnoučat ostrov? Je línou babičkou? Na jakou roli se těší? Poslechněte si v audiu.

„Teta mi říkávala: Janičko, jestli chceš vydržet hodně dlouho, tak se balzamuj. Kupuj si místo šatiček opravdu dobré krémy. Takže já si v Tuzexu nekupovala džíny, ale krémy. A když se mě dneska někdo zeptá, co dělám pro to, abych dobře vypadala, odpovím: Kupuju si krémíčky místo šatiček,“ prozrazuje Jana Švandová.

A co je ještě klíčové pro dobrý vzhled a dobrou mysl? „Je důležité mít nějaké koníčky a neříkat si, že jsem starý a budu koukat do stropu. Mým koníčkem se v padesáti stal golf. I když to nevypadá, je to náročný sport, u kterého můžete poznat zajímavé lidi. Nedovedu si představit, že bych seděla doma. Člověk v tomto věku nesmí být líný a nesmí to vzdát,“ radí herečka v Blízkých setkáních.

autoři: Aleš Cibulka , eh

Související