Pohádka pro Helenku aneb Vrátí se maminka včas domů na Vánoce?

24. prosinec 2021

Pohádka o uspěchané době, vzpomínkách na dětství a důležitosti být o Vánocích pohromadě. S Danou Černou, Lubošem Veselým, Jaroslavem Satoranským nebo Otou Jirákem.

Účinkují: Dana Černá, Luboš Veselý, Jaroslav Satoranský, Viktorie Hrachovcová, Johanka Racková, Martin Písařík, Marika Procházková, Ota Jirák, Radek Zima, Petr Halíček, Jiří Knot, Ivo Theimer a Julie Goetzová
Dramaturgie: Lenka Veverková
Zvukový mistr: Jitka Kundrumová
Hudba: Tomáš Pergl
Režie: Jaroslav Kodeš
Natočeno: 2017

Spolu s dvanáctiletou Anežkou, její mladší sestrou Helenkou, tatínkem a dědečkem se vydejte hledat maminku, která o Štědrém dni odběhla do supermarketu pro mrkev.

Namísto toho, aby se rychle vrátila a pustila se do přípravy salátu, zabloudila mezi regály a v obchodě málem ztroskotala stejně jako uspěchaný a věčně zaneprázdněný pan Rychlíček nebo líný milovník kakaa pan Zabraný.

Jak maminka najde cestu zpět domů? A co přinese Anežce a Helence z obchodu za dárek?

Co poslouchat při běhu nebo jako kulisu v práci? Poslouchejte mluvené slovo a čtené pohádky na dobrou noc ještě týden po odvysílání on-line zdarma na portálu mujRozhlas. Audioknihy nejde stáhnout. Některé tituly můžete najít ke stažení nebo jako podcast na webu Radioteka.cz.

autoři: Tvůrčí skupina Drama a literatura , Tereza Verecká
Spustit audio

Související