Sociální sítě? Dobrý sluha, ale špatný pán, odpovídá influencerka Tereza Rak

10. srpen 2023

Nad pojmem influencer váhá. „Připadá mi, že se za něj dnes označuje každý, kdo má velké publikum na sociálních sítích. Pro mě je to ale spíš tvůrce obsahu,“ vysvětluje. Jak dlouho tráví na sociálních sítích? Co původně vystudovala a proč bydlí na samotě u lesa? Jaké zásadní věci se naučila od svojí koučky, aby jí do života vnesly klid? Co všechno zažila v Hongkongu a co se jí tam nejvíc líbilo?

Sociální sítě se začala učit, aby nevypadla z rytmu během mateřské dovolené. „Původní plán byl, že se to naučím, abych jednou mohla jít někam do práce. Nakonec to skončilo tak, že sociální sítě se staly mojí prací,“ vypráví bloggerka.

„Sociální sítě vnímám jako velmi dobrého sluhu, ale špatného pána. Je dobré o tom vědět. Sociální sítě mě přivedly ke spoustě lidem, včetně mojí koučky. Otevírají se tam témata, na která by člověk sám nepřišel. A to je moc fajn,“ říká Tereza Rak.

Srdce z jeřabin je projektem, kterým začínala. „Původní nápad byl poskytovat inspiraci k pleteným věncům. Ale pak jsem vyrobila jako malou dekoraci srdce z jeřabin a byl to první nápad, který jsem na profilu sdílela,“ ohlíží se influencerka Tereza Rak.

autoři: Tereza Bebarová , eh
Spustit audio

Související