Sestra zaskakovala v seriálu, zatímco ona rodila. „Nebylo to přiznané,“ odhaluje Sandra Černodrinská

17. únor 2023

Pohybuje se na domácí i zahraniční scéně, známá je z Činoherního klubu a televize. Sandra Černodrinská má taky sestru dvojče a využilo se toho při natáčení známého televizního seriálu. Je ctí být členem Činoherního klubu? Nebojí se na jevišti ničeho? Jaké má kořeny? Jezdí do Bulharska jako domů? Chodí tam někdy do divadla? Má nesplněný sen?

„Když se tenkrát natáčela Ordinace v růžové zahradě, tak jsem byla v devátém měsíci. Přišlo se nakonec na to, že mám sestru a aby se neztrácel čas, tak ona hrála moji postavu. Myslím, že to tenkrát nebylo vyloženě přiznané,“ prozrazuje Sandra Černodrinská.

„Ona hraje občas a pro radost. Je dobrá. Neživí se tím, tak není v křeči, což se mi občas stane.“

„S Violou jsme si hodně podobné a možná proto se celý život snažíme odlišit. Už odmalička jsme se snažily být každá jiná. Nikdy jsme toho nevyužívaly. Ale na některých fotkách si připadám úplně jako ségra. Ani táta nás nepoznal,“ uzavírá herečka v Blízkých setkáních.

autoři: Tereza Kostková , eh
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.