„Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví.“ Co prozradil herec David Novotný o druhé řadě?

8. únor 2023

V divadle i oblíbeném seriálu Kukačky má herec David Novotný role energických mužů. Podle svých vlastních slov je takový i ve skutečnosti. „Jsem cholerik. Rychle se naštvu i odeštvu,“ přiznává v Blízkých setkáních. Slavil premiéru hry Vedlejší účinky? Zná dobře České Budějovice? Setkává se na jevišti s Michalem Dlouhým? Hraje rád komedie? Byl za třídního šaška? Jaký je jeho humor?

Seriál Kukačky byl u diváků velmi úspěšný. Bylo hned jasné, že se bude točit druhá řada? „Vždycky se to musí odlepit od toho, jak se to líbí lidem. Když se zjistilo, že se na seriál Kukačky rádi dívají, tak se asi rozhodlo,“ uvažuje herec. „Zajímalo mě, jaká bude dvojka, jak se do toho vnikne a vypadá to, že to autoři měli v hlavě.

„Na hodnocení seriálů mě mrzí, že je lidi hodnotí po řadách. Buď se mi to líbí a doporučím to, nebo ne. Mě postava Karla Holce v Kukačkách baví v jedničce i dvojce. Těšil jsem se, že zase uvidím ty ksichtíky.“  

Užil si i tentokrát natáčení s dětmi? „Na place je to těžké. Dítě neposedí, v seriálu je jim různě roků a musí spolu kooperovat. A ty máš svoji porci energie, kterou musíš spořit, protože ta jejich je nevyčerpatelná,“ uzavírá David Novotný.

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související