Polský bulvár je laskavější. Vzducholoď s osmi bradami byste tam nenašli, tvrdí Ewa Farna

22. červenec 2021

Když se máte rád, dokážete o sebe pečovat, ujišťuje zpěvačka Ewa Farna. Když vám každý říká, nejez, cvič, zhubni a vy se nenávidíte, tak se o sebe nemůžete starat.

„Já se snažím tyhle věci na facebooku nečíst, už mám nadhled. K tomu mi pomohlo rodičovství. Věci na internetu spíš vypovídají o pisatelích, kteří nemají nic lepšího na práci, než své frustrace dávat na sociální sítě,“ prohlašuje s nadhledem.

Sociální sítě, to je práce na plný úvazek

Dřív zpěvačce stačil fanklub, který se sešel jednou za čtvrtletí. Co dnes potřebuje ke své popularitě? „Práce na sociálních sítích mi zabere skoro víc než zpěv. Je to práce na plný úvazek. Já tam nepíšu Hezkou neděli, čau. Chci napsat třeba sdělení k písničce, kde budu vystupovat a co mi přijde v životě důležité,“ dodává Ewa Farna.

Poslední rok pracuje na nové desce. Vychází v češtině i polštině. „Některé věci v polštině nefungují. Češi mají rádi vtipné písničky, v polštině to zní až moc parodicky. Třeba Boky jako skříň v polštině vůbec nejsou, protože tam je ke mně bulvár přívětivější. Tam nebyly titulky typu vzducholoď s osmi bradami.“ 

Jak se jí líbí nová písnička Tělo a kterou část svého těla má na sobě nejraději? Proč byla její reklama v centru New Yorku?

autoři: Aleš Cibulka , zk

Související