Patricie Pagáčová: V Ulici jsem začínala, když mi bylo šestnáct, odcházela jsem ve třiceti

12. srpen 2020

Začínala v seriálu Ranč u Zelené sedmy, objevila se v reklamě na jogurty, proslavila se jako Tereza Jordánová v Ulici. Co hraje v Divadle Na Jezerce a kam půjde s manželem na oběd? Hostem Aleše Cibulky byla Patricie Pagáčová. 

Na webové stránky se vykašlete, radí Aleši Cibulkovi herečka Patricie Pagáčová na začátku rozhovoru. Prezentace se teď odehrává na Instagramu, to je pro nás herce důležité.

Jak sbírat libísky

Jaké jsou výhody a nevadí jí nenávistné reakce? Je hezké, když vidíte, že vás lidé mají rádi, nebo neradi, směje se herečka. A můžete sbírat líbísky. To jsou smajlíky, popisuje dění na sociálních sítích Pagáčová.

Otevřete Instagram a sledujete, co je tam nového, můžete vidět, co dělají i světové hvězdy, třeba Madonna. Je to ale jedna velká hra. Většina lidí tam nezveřejní fotku, kde jim visí břicho přes sukni, ale zveřejní fotku, kde se sami sobě líbí.

Celý život v Ulici

Patricie Pagáčová a Aleš Cibulka

Začínala v seriálu Ranč u Zelené sedmy, objevila se v reklamě na jogurty, proslavila se jako Tereza Jordánová v Ulici. „Tam jsem začínala, když mi bylo šestnáct, odcházela jsem ve třiceti.“

Mám ráda svůj život a mám ráda práci, která mě baví. Popularita je ale někdy obtížná, nepotřebuji zveřejňovat všechno ze svého soukromí, vypráví Pagáčová.

Vždycky mě bavilo dělat kraviny

Už jako dítě ráda bavila ostatní, nejprve jen své blízké. Rodiče, sestru. Jsem kašpar, šašek a vždycky mě bavilo dělat kraviny. Ale herectví nebylo v plánu, vypráví herečka o svém dětství.

„Nevěděla jsem, jestli bude herectví moje profese, proto jsem volila pragmaticky a nešla jsem na herectví. Vystudovala management obchodu a služeb, věnovala se cizím jazykům a humanitním studiím. V současné době hraje v Divadle Na Jezerce.

autoři: Aleš Cibulka , juk

Související