Padesátníci? To pro nás byli důchodci, směje se čerstvý padesátník Michal Malátný

30. červen 2020

„Říkám si, že to sakra není možný, že už je mi tolik,“ odpovídá zpěvák na otázku, jak se cítí v den svých narozenin. Vytyčil si k nim velký cíl.  

Poslední červnový den roku 2020 slaví své jubilejní padesáté narozeniny. „Cítím se mnohem líp, než třeba před 15 lety. Vlastně si říkám, že to ani není možný, že je mi 50. Když jsme byli děti, tak padesátníci pro nás byli důchodci.“

Sám se ale do důchodu nechystá. Se svojí kapelou Chinaski plánují na léto sérii koncertů. „Uvědomil jsem si, jak svojí práci miluju, když jsem si po dvou měsících strávených na chalupě zase stoupl za mikrofon. Byl jsem hrozně dojatej,“ svěřuje se Michal Malátný.

Narozeninové předsevzetí

Ke svým 50. narozeninám si předsevzal, že zhubne na 75 kilo. „Před 10 lety jsem viděl svoje fotky ze čtyřicátin a úplně jsem se zhrozil, jak jsem vypadal. Říkal jsem si, že ani ty koncerty neudýchám,“ prozrazuje v Blízkých setkáních.

„A tak jsem se rozhodl, že zhubnu. Včera ráno jsem měl 74,8 kilo. Sportuju, běhám a také moje žena hlídá, co jím. Jím hodně, ale dobře. A už se budu muset pořád hýbat,“ tvrdí zpěvák. 

Kolik hudebníků prošlo kapelou Chinaski? Proč vyměnil své členy před dvěma lety? A co ho nejvíce těší na chalupě?

autoři: Tereza Kostková , mis

Související