Možná bych znovu chtěla prožít narození svých dcer, zamýšlí se nad minulostí herečka Sabina Laurinová

21. září 2022

Letos oslavila padesátku. „Ta číslovka mě děsila. Člověk si nepřipouští stárnutí a jednoho dne tě to překvapí,“ přiznává herečka. „Ale je to o tom, jak se cítíš uvnitř,“ dodává v Blízkých setkáních. Kudy vedla její hudební cesta? Je jednoduché hrát pro děti? Co se jí stalo na jevišti? Jak vzpomíná na Petra Muka? V kolika muzikálech umírala a jak se dá smrt hrát? Poslechněte si v audiu.

„Obecně nemám ráda svoje narozeniny. Ne proto, že bych nechtěla stárnout, ale protože mám pocit zastavení, rekapitulace. Mám tento pocit o narozeninách a na silvestra. A dostala jsem hezký dárek – covid. Strávila jsem týden v posteli a neměla čas přemýšlet o hloupostech,“ vtipkuje Sabina Laurinová.

Chtěla by se vrátit do některého časového období ze svého života? „Nechtěla, ale pravdou je, že člověk na některá období hezky vzpomíná. Možná bych znovu chtěla prožít narození svých dcer. Cítila jsem se asi úplně nejšťastnější.“

„Myslím, že jsem na sebe byla nejpyšnější, že se mi podařilo přivést na svět dvě úžasné holky. Nikdy jsem nepřemýšlela o tom, kdy je pro herečku nejvhodnější mít děti a jsem nesmírně vděčná, že mě to v životě potkalo,“ uzavírá herečka.

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související