Mám pocit, že žiju na šťastné hvězdě. Plní se mi všechna přání, svěřuje se herečka a moderátorka Míša Maurerová

28. červen 2024

„Tentokrát si ještě užívám toho, že jsem v roli zpovídané,“ směje se herečka, která na prázdniny převezme pomyslné moderátorské žezlo za Terezu Kostkovou. Jakou má praxi v moderování? Jaká specifika má živé vysílání a kde všude ho už zažila? Jak vzpomíná na televizní seriál Bedekr? Cestuje ráda? Jaký má vztah k časopisu Bravo? Cítí se spokojená?

„Prosím všechny, kteří budou poslouchat, aby ke mně byli shovívaví. Těším se na 8. července, protože volba padla na někoho, kdo se zabývá tím, co je každému z nás blízké a co máme všichni rádi, a to je jídlo. Bude to gastronomický guru a mág Roman Vaněk,“ zve Michaela Maurerová na své první vysílání.

Michaela Maurerová

„Psychicky se na to připravuju. Mám velký respekt a odpovědnost k médiu jménem rozhlas. Jsem dítě, které si v sobotu zalezlo do svého oblíbeného prostoru, tam si vzalo háčkování nebo drhání náramku a poslouchalo sobotní hru, v neděli pak pohádku. Každé ráno mě Český rozhlas budil a usínala jsem s ním. Teď se mi splnil sen a sedím tady.“

„Mám pocit, že žiju na šťastné hvězdě, protože všechna přání, která vyšlu do vesmíru, se mi plní. A jedno z nich je, že jsem tady, na půdě, která je mi svatá,“ uzavírá Michaela Maurerová v Blízkých setkáních, která bude sama brzy moderovat.

Adéla Gondíková, Michaela Maurerová a Tereza Kostková

 

autoři: Tereza Kostková , eh

Související