Lovec Václav Slabyhoudek se do soutěže nehlásil. „Jsem introvert, i když to v televizi není poznat“

20. září 2024

Svoje mládí v soutěži Na lovu považuje za určitý handicap. „Týká se to například některého nářadí, které se už nepoužívá. Na druhou stranu myslím, že to nehraje zas tak velkou roli.“ Kde teď pracuje? Jak probíhají hospodské kvízy? Pracuje mozek jinak doma na gauči? V čem mu soutěž změnila život? A co se jako lovec naučil?

V cizích jazycích je silný. „Maturoval jsem z francouzštiny, z angličtiny jsem dvakrát soutěžil v republikovém kole. Bavilo mě to, ale do televizních pořadů jsem se nehlásil. Jsem spíš introvert, i když to v televizi tak nevypadá.“

O to, aby se dostat se do televizní soutěže Na lovu neusiloval. „Nebyla to moje ambice. Sám bych se nepřihlásil. Udělal to náš moderátor hospodského kvízu, který je jedním z tvůrců otázek. Dostal avízo, že se hledá do soutěže někdo mladší,“ vysvětluje Václav Slabyhoudek.

„Tak jsem si říkal, proč bych to nevyzkoušel. Následovaly kamerové zkoušky, kdy jsem poprvé viděl kolegy lovce, kteří vypadali úplně jinak. Třeba Kalkulátor měl vlasy po ramena. Padli jsme si všichni do oka a já si řekl, že bych s nimi chtěl spolupracovat,“ uzavírá Václav Slabyhoudek v Blízkých setkáních.

autoři: Tereza Kostková , eh
Spustit audio

Související