Je pro mě pocta přebrat moderátorskou štafetu po Karlu Gottovi a Miro Žbirkovi, svěřuje se Helena Vondráčková. Na Dvojce začíná Sladké mámení

4. březen 2022

V sobotu 5. března Dvojka odvysílá první díl pořadu Sladké mámení Heleny Vondráčkové. „Svou zítřejší premiéru si určitě pustím živě,“ ujišťuje zpěvačka v Blízkých setkáních. Měla trému? A jak vzpomíná na svoji utajenou svatbu na Karlštejně? To vše se dozvíte v audiozáznamu.

„Doufám, že se pořadu zhostím se ctí, potěším posluchače, přinesu jim dobrou náladu a krásné písně. Chtěla bych se s nimi podělit o něco ze svého života, o své zkušenosti a příběhy,“ pokračuje zpěvačka Helena Vondráčková.

Myslela jsem hlavně na ženy

Připouští, že při natáčení prvního dílu měla trému. „Byl pro mě hodně zkušební a opravdu jsem trpěla. Ale po prvních větách jsem věděla, že to dám,“ vysvětluje zpěvačka. Také prý bylo obtížné najít takzvanou tvář pořadu.

Čtěte také

„Hudba má miliony variant a my jsme museli myslet na to, že nás poslouchají ženy, kterým by hudba měla přinést dobrou náladu. Věřím, že se nám to s dramaturgem povedlo,“ doufá Helena Vondráčková.

Trestní poslech

„První díl si určitě zítra pustím v rádiu živě. Bude to takzvaný trestní poslech,“ usmívá se. „Poučím se. Něco jiného je, když jsem aktérem a když se pak slyším. Mám možnost tak zjistit, co je dobré a čeho se mám vyvarovat,“ uzavírá známá zpěvačka.

autoři: Tereza Kostková , mis

Související