Jak si udržet partnera? Laura Janáčková radí ženám: Předstírejte, nebo se naučte vařit

7. červenec 2019

„V mé ordinaci seděly samé hodné holky – a měly problémy. Skutečnou potvoru jsem tam neměla, takže jsem usoudila, že ty problémy nemají,“ vysvětluje Laura Janáčková Halině Pawlowské, jak přišla na titul jedné ze svých knih Muži chtějí potvory. Proč si myslí, že je to pravda?

Muži často říkají, že potvory nechtějí, Ale přesto si je vybírají. Oni totiž nechtějí mrchy. Ale potvora je žena, o které řeknou, že je kus – krásná, úspěšná, sebevědomá, sexy,“ vysvětluje psycholožka a odbornice na problematiku partnerských vztahů a sexu.

Ženy chtějí „sexy mozek“

Jak tedy zůstat pro muže atraktivní, i když už dávno nejste mladá a krásná? Laura Janáčková s nadsázkou radí: Předstírejte, nebo se naučte vařit. „Protože muži si nás ženy vybírají jedině a pouze podle atraktivity. My ženy si partnery vybíráme podle zdrojů a ochoty se o ně podělit. Atraktivita je až na třetím místě,“ dodává.

Jak může čtení nebo tvůrčí psaní přispět ke zdraví duše? Jak se starat o vztah, aby i po letech oba partnery naplňoval? A co si Laura Janáčková myslí o nevěře? I to se dozvíte, když si poslechnete celý rozhovor ze záznamu.

Speciál Haliny Pawlowské Pokračování za chvilku: Co Čech, to Němcová poslouchejte v premiéře ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky každý den po 12:00 anebo v repríze po 20:00. Každý díl najdete ještě týden po odvysílání na stránce pořadu zdarma. Díly nejsou ke stažení.

autoři: Halina Pawlowská , and
Spustit audio

Související