Jak na štědrovečerní rodinné menu? Radí šéfkuchař Jan Punčochář
Jak se mu líbilo v televizní soutěži? Podle čeho se pozná nadaný kuchař? A čím má vonět dobrá hospoda? Moderuje Marie Retková.
Související
-
Na otázku, co netradičního na vánoční tabuli, odpovídám: „Ježišmarjá a proč?!“ přiznává Roman Vaněk
„Kvůli bramborovému salátu u nás každý rok dojde k fenomenální hádce s mojí ženou,“ směje se odborník na gastronomii v Blízkých setkáních.
-
Souboj bramborových salátů: Recept Romana Pauluse a Adély Gondíkové na nejlepší vánoční pošušňání
Šéfkuchař Roman Paulus pro štědrovečerní menu připravuje vídeňský salát, který se naučil v Rakousku. Adéla Gondíková zase připravuje rodinný salát pro šest lidí.
-
„Kromě vaření neumím nic. Dlažbu pokládá žena,“ přiznává šéfkuchař Punčochář
„Jídlo je můj život,“ prohlašuje známý kuchař v Blízkých setkáních na Dvojce. Zkušenosti sbíral u ploten doma i ve světě. Dnes má vlastní restauraci a vaří tam s láskou.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.