Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

20. prosinec 2023

Když dostala nabídku do StarDance, doma jí řekli, že tam musí jít. „Řekla jsem si, že se mnou asi chlapci mají málo zábavy, tak je půjdu pobavit,“ vzpomíná herečka. Nechají si profesionálové mluvit do choreografie? Podle čeho si tanec vybírala? Byla připravena na to, že ji vyřadí? Ve kterých muzikálech účinkuje? A na co by pozvala?

Parta tanečníků prý byla při soutěži velmi kompaktní a stmelená. „Neříkala bych to, kdyby to nebyla pravda. Asi byl výborný casting. Myslím, že časem by se neduhy projevily, protože předstírat nejde donekonečna.“

Její partner, profesionální tanečník Jan Tománek prý tvrdil, že se oba soutěží prosmáli. A to přestože zůstali u vykání. „Při prvním setkání jsme si potykali, ale vůbec to nešlo. Pak z toho vznikla zábava a já ho oslovovala mistře,“ vypráví se smíchem Ivana Chýlková.

„Zvláštní bylo, že jsem ani vteřinu necítila nervozitu. Já jsem totiž nepřišla národu říct, že končím s herectvím a začínám s profesí tanečnice. Já jsem si šla opravdu zatrsat. Ani jsem nevnímala, jak nás hodnotí porota,“ vzpomíná.

„Mám ráda charakterové tance jako tango nebo paso doble. K těm jsme se bohužel nedostali. Paso doble jsem moc chtěla tančit, ale to už nikdo neuvidí,“ uzavírá Ivana Chýlková v Blízkých setkáních.

autoři: Adéla Gondíková , eh
Spustit audio

Související