Grace Kellyová. Hollywoodská hvězda, která se stala skutečnou princeznou

12. listopad 2021

Její talent ji katapultoval mezi nejlepší herečky Hollywoodu – jako jedna z nejmladších vůbec získala Oskara. A její krása ji zase vynesla až na trůn. Další Příběhy z kalendáře můžete poslouchat online na webu Dvojky a v aplikaci mujRozhlas.

Její talent ji katapultoval mezi nejlepší herečky Hollywoodu. Jako jedna z nejmladších vůbec získala Oskara. A její krása ji zase vynesla až na trůn. Ne jen filmový, ale skutečný.

Okouzlila monackého knížete Rainiera, a byla z toho láska jako trám. Anebo to bylo jinak? Byla láska Rainiera ke Grace Kellyové romance jako z pohádky, anebo byl za vším kalkul a zamilovaný pár vše hrál jen před kamerami? Chcete-li se o monacké kněžně dozvědět více, poslechněte si dnešní příběhy z kalendáře.

V Příbězích z kalendáře si každý všední den po 17. hodině připomínáme osobnosti, objevy a události v důležitých, ale i málo známých nebo zábavných souvislostech.

Jak můžete poslouchat? Živě, zpětně na mobilu i z počítače

Živě v rádiu na Dvojce, od pondělí do pátku po poledních zprávách. Příběhy z kalendáře můžete poslouchat i zpětně na internetu, všechny díly jsou jako podcast ke stažení. Podcast najdete na webu Dvojky nebo na audioportálu mujRozhlas, který si můžete nainstalovat i jako aplikaci.    

autoři: Jan Kovařík , Monika Valentová , Denisa Hrnčířová
Spustit audio

Související