Gilbert Keith Chesterton: Rychlovka. Detektivní příběh v malém anglickém výletním hotýlku

28. březen 2021

Drink se dá u baru ve výletním hotýlku u moře vypít rychle. Podaří se ale stejně bleskově vyřešit vraždu otci Brownovi? Poslouchejte týden po odvysílání na webu Dvojky.

Účinkují: Milan Vlachovský, Tomáš Šolc, Ladislav Beneš, Milan Rybák, Pavel Pavlovský, Pavel Kikinčuk, Rudolf Kutílek, Jaroslav Choc, Jakub Zindulka, Josef Nechutný, Jindřich Kout a Josef Drápal
Napsal: Gilbert Keith Chesterton
Dramaturgie: Jiří Hubička
Překlad: Jiří Zdeněk Novák
Zvuk: Karel Brothánek
Režie: Miroslav Buriánek
Natočeno: 1998

V malém anglickém hotýlku dojde k vraždě. Stopou je nejen turecká sečná zbraň, ale i sklenička po tzv. „rychlovce“…

Poslouchejte živě ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky anebo ještě týden po odvysílání zdarma na jejím webu. Stránka Hry a četba nabízí mluvené slovo a čtené pohádky na dobrou noc zdarma on-line. Audioknihy nejde stáhnout. Některé tituly můžete najít ke stažení na webu Radioteka.cz.

autor: Tvůrčí skupina Drama a literatura
Spustit audio

Nejnovější hry a četba

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.