Celé to bylo trapné, glosuje herečka Jana Bernášková seznámení se svým mužem u seriálu Vyprávěj

11. květen 2022

Herečka Jana Bernášková je známá ze seriálu Vyprávěj, během kterého se vdala. V rozhovoru pro Blízká setkání prozradila, jak se se svým druhým mužem seznámila a proč si nebyli na první pohled sympatičtí. S moderátorkou Adélou Gondíkovou mluvila také o své spolupráci s koučkou, která jí pomáhá hledat silné stránky, o svých knihách a o tom, jak moc jí jsou jejich hrdinky podobné, anebo o tom, v jakých sportech vyniká její syn, který přišel na závěr vysílání do studia.

Herečka Jana Bernášková stihla během pandemie covidu dopsat knížku Jak přežít svého muže, která se stala bestselerem. Teď se podle ní bude točit film. Autorem scénáře je její manžel Rudolf Merkner.

Ten pracoval i na seriálu Vyprávěj, který pro ni byl přímo osudový. „Rozcházela jsem se se svým prvním mužem a vstoupila až do druhé řady. Poznala jsem svého svého budoucího manžela Rudolfa a během seriálu se vdala.“

Z počátku si s Rudolfem nebyli vůbec sympatičtí. „Potkali jsme se na jednom večírku, přišla jsem pozdě, byla unavená. Podali jsme si ruku a nebylo to vůbec příjemné. V rozhovoru mi vůbec nepomáhal, celé to bylo trapné a po chvíli jsem šla domů,“ vzpomíná Jana na počátek seznámení.

autoři: Adéla Gondíková , zk

Související