Vyhrajte vstupenky na koncert Chrise Normana

17. září 2018

Poslouchejte od pondělí 17. 9. do pátku 21. 9. 2018 Dobré ráno s Dvojkou a vyhrajte vstupenky na koncert Chrise Normana 4. 10. v Praze nebo 6. 10. v Brně.

Podmanivý hlas Chrise Normana potěší české fanoušky slavnými hity nejen z éry Smokie. Kdo by neznal písně jako Living Next Door To Alice, I’ll Meet You At Midnight, Don´t Play Your Rock´n´Roll To Me, Stumblin In, Midnight Lady nebo Oh Carol. Prozpěvuje si je již několik generací fanoušků po celém světě, u nás je nazpívali v českých verzích krom jiných Karlové Gott i Zich.

Tím, kdo je ale vyvedl na hvězdnou dráhu a dal jim punc nesmrtelných hitů byl britský zpěvák Chris Norman, jehož nezaměnitelný naléhavý hlas byl nenahraditelným poznávacím znamením pro kdysi populární kapelu Smokie a provází jej i celou dosud trvající aktivní sólovou kariéru.

 

Stále aktivní a přesvědčivý Chris Norman stále koncertuje s kapelou složenou ze zkušených i mladých výtečných muzikantů a v plné formě se představí 4.října v pražském Fóru Karlín a 6.října v brněnské hale DRFG Rondo. Mediálním partnerem koncertu je Český rozhlas Dvojka.

Vstupenky v prodeji v síti www.ticketpro.cz.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.