Víkendový Kolotoč

2. leden 2017

Mozaika zajímavostí od nás i ze světa. S příjemnými písničkami, fejetony i „něčím navíc“.

Pořad Kolotoč je už přes 50 let neodmyslitelnou součástí rozhlasového éteru. Stal se značkou (a to nejen díky nezaměnitelné znělce). Kdokoliv z moderátorů vám potvrdí, že provázet Kolotočem je prostě „něco jiného“. Kolotoč má svůj rytmus, melodičnost, dynamiku.

Kolotoč vás kromě všedních dní provází také víkendovým odpolednem. Připraveny jsou pro vás tradiční rubriky, ale ve svěžím kabátě: fejeton, vztahová poradna s předními odborníky, zábava z archivu, kulturní servis s tipy, na co jít do kina nebo jakou knížku si přečíst, zajímavosti ze světa i internetu.

Dozvíte se užitečné informace o zdravém životním stylu. Nechybí ani soutěže, kalendária nebo inspirace pro víkendové vaření. Na vaše ohlasy se těšíme na e-mailové adrese kolotoc@rozhlas.cz.

Připravují:
Jana Smutná (moderátorka)
Jitka Lukešová (moderátorka)
Světla Magni (moderátorka)
Tereza Šnajdr Stýblová (moderátorka)
Roman Víšek (moderátor)
Tomáš Voženílek (moderátor)
Daniela Brůhová (dramaturgyně)

Historie
Kolotoč vznikl 2. září 1963 po vzoru programu BBC na stanici Československo. Později přešel pod stanici Praha, nyní Dvojka. Víkendové vydání se vysílalo jen do ledna 2017. Audiozáznamy pořadu nejsou dostupné. Od října 2014 do února 2015 se do Archivu pořadů vkládaly víkendové fejetony.

Spustit audio