K osmdesátinám populární herečky Ivy Janžurové připravil Český rozhlas Dvojka pestrý víkendový program. Můžete se těšit na komediální skeče v sobotní Rychlé Dvojce, Tobogan živě, nedělní Tuláckou pohádku a Hru na neděli Králíček.    

V sobotu můžete zažít oslavu osmdesátých narozenin populární herečky v přímém přenosu. Od 11 hodin začíná na Dvojce Tobogan živě s Ivou Janžurovou. Jestli živý přenos nestihnete, Tobogan si můžete pustit zpětně na webu Dvojky a v aplikaci mujRozhlas ZDE>>.   

Tobogan, pohádka, skeče a hra s Ivou Janžurovou 

Hvězdně obsazená Pohádka tulácká začíná na Dvojce v neděli po 13. hodině. Na motivy stejnojmenné pohádky Karla Čapka ji pro rozhlas napsal František Pavlíček. Kromě Ivy Janžurové účinkují Luděk Munzar, Rudolf Hrušínský, Ilja Prachař, Bohuslav Čáp a Jana Andresíková. 

A v neděli od 20 hodin se zaposlouchejte do příběhu o lidské lhostejnosti. Hlavní roli v nedělní hře Králíček ztvárnila Iva Janžurová.  

Kdo by neznal scénky a skeče Ivy Janžurové. Pusťte si Rychlou Dvojku v sobotu od 9 hodin ráno. Poslouchejte živě nebo zpětně na webu. 

Víkend s Janžurkou na Dvojce