Veronika Freimanová se nezdá. Za novým manželem jezdí ve společnosti starých bardů!

7. únor 2015

Tmavé vlasy, příjemný hlas a nestárnoucí vzhled. To jsou synonyma pro herečku Veroniku Freimanovou. V posledních letech ji můžeme znát především ze seriálu Vyprávěj. V něm ale museli herci společně s ubíhajícími roky stárnout.

Původně se mělo změnit obsazení, aby byl věk postav víc uvěřitelný. Tak tomu mělo být i s Veronikou Freimanovou. Diváci si ale své hlavní hrdiny vynutili i bez vrstvy latexových vrásek.

Nezestárla ani s parukou a brýlemi

Málokdo by řekl, že během příběhu zestárla o 40 let. I přes nápadné brýle a šedivou paruku vypadala Freimanová stále svěže. Na dlouhé a náročné masky není při natáčení seriálu vůbec čas.

Herečka ve skutečnosti oslaví v září 60. narozeniny. Na ty se ale prý moc těší. Nejvíce pak na bohatě prostřený stůl. A na spoustu svých známých kolem něj.

Jak ženám hádat věk? Poradila Veronika Freimanová ve filmu Sněženky a machři.

Otčím ji rozesmál…

Otázka, jak vycházejí její dvě dcery se svým otčímem, herečku nečekaně pobavila. Slovo „otčím“ prý hodně dlouho neslyšela. Všichni jsou ohromní parťáci a někdy i spiklenci a tajnůstkáři.

Schválně si poslechněte, jak velkorysý je nový manžel Veroniky Freimanové. Své ženě povolí opravdu hvězdné spolujezdce, když za ním pravidelně cestuje autem do Písku. A vůbec na ně nežárlí.

Záznam tohoto dílu i dalších dílů pořadu Nezatloukat najdete v iRadiu.

autor: Hana Švejnohová
Spustit audio