Veronika Freimanová natáčí seriál o záměně dětí v porodnici. „Nedovedu si to představit,“ přiznává

4. srpen 2020

„Je to příběh záměny dětí v porodnici, který kdysi proběhl médii,“ prozrazuje v Blízkých setkáních herečka. „Je to zajímavé téma o tom, jak to ovlivňuje obě rodiny." 

Seriálovým dětem, dvěma chlapcům, je šest let. Herečka, která hraje babičku jednoho z nich, přiznává, že by se nechtěla ocitnout v podobné situaci. „Nedovedu si to představit. Já bych to raději ani nechtěla vědět,“ prohlašuje.

„Začali jsme v listopadu a už to dávno mělo být hotové. Teď se chýlíme k dokončení, takže seriál bude k vidění asi v příštím roce,“ láká diváky Veronika Freimanová.

Vyprávěj nebyl nekonečný seriál

K srdci jí přirostla práce na jiném seriálu. Vyprávěj. „Je to součást mého života. Až se bojím, aby mu ta reprízovanost neuškodila.“ Na začátku si prý ale nedokázala představit, jak velký obsah práce to bude.“

„Roli jsem dostala bez castingu a plánovalo se asi 100 dílů. Člověk se nad tím tenkrát pozastavil, protože nebyly nekonečné seriály.“ Podle Freimanové to ale nebyl případ Vyprávěj. „Znali jsme příběh postav a věděli, že nemůže přijít žádný zvrat. Doufám, že se to povedlo a jsem za to ráda.“

V jaké souvislosti vzpomíná na představení Příliš drahá Matylda? Jakou je babičkou? Užívá si volného času? Jakým způsobem prožila karanténu?

autoři: Aleš Cibulka , eh

Související