Umíme správně zpracovávat ovoce? Odpovídá Svatopluk Šimáček, bývalý reprezentant ve stolním tenisu a sommeliér
15. červen 2022
Jaká je úroveň současných moravských vinařů? Umíme správně zpracovávat ovoce? A kolik prostoru ve Svatoplukově životě nadále zaujímá sport?
Související
-
Host: Pavel Winter, sommelier a aquasommelier
Jak těžké je spárovat pokrmy a nápoje pro konkrétního hosta? Co všechno ovlivňuje, jestli host odchází z restaurace spokojený?
-
Host: sommeliér a hráč na foukací harmoniku Charlie Slavík
Sobotní setkání se zajímavými lidmi. Moderuje Jiří Holoubek.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.