Host: Pavel Winter, sommelier a aquasommelier
2. srpen 2020
Jak těžké je spárovat pokrmy a nápoje pro konkrétního hosta? Co všechno ovlivňuje, jestli host odchází z restaurace spokojený?
Patří na stůl v restauraci slánka a pepřenka? Jaké chutě vody rozeznává aquasommelier? Jak chuť vody ovlivňují bublinky? Existují vedle vinných i vodní lístky a degustace? Čeho si všímá Pavel Winter při návštěvě restaurace? Moderuje Zbigniew Czendlik.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.