Sudy sádla, bečky brynzy, klobásy a uzené kýty. Tak má vypadat správná rezerva. Omeletky s Halinou Pawlowskou

9. říjen 2022

Lidé mívají rezervní klíče, pneumatiky nebo plány. „Můj tatínek ale chápal pod pojmem rezerva jídlo – sudy sádla, bečky brynzy, hory másla, klobásy, uzené kýty, nakládaná vejce, kopce brambor, pytle sušených hub, pětilitrovky zavařenin a kýble medu… A já? Já jsem po něm,“ přiznává v dnešních Omeletkách Halina Pawlowská. Uslyšíte povídku Jiřího Čutky O trakaři a krávě a dozvíte se recept na podkrkonošskou houbovou polévku.

Show Haliny Pawlowské Omeletky poslouchejte v premiéře ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky každou sobotu a neděli po 12. hodině. Každý díl najdete na stránce pořadu zdarma. Omeletky můžete poslouchat i v aplikaci mujRozhlas, kterou lze stáhnout do mobilu.  

Spustit audio

Související