Sex musí oběma vyhovovat, ujišťuje režisér Ondřej Trojan

24. červen 2020

„Režisér je vždycky napnutej, jak to ti dva zvládnou, ale jsem spokojenej a vypadá to výborně,“ prohlašuje o choulostivé scéně ve svém nejnovějším snímku.

Objevem filmu Bourák je mladá herečka Veronika Marková, která se musela popasovat nejen s rolí, ale i s postelovou scénu. „A to je samostatná disciplína,“ směje se režisér Ondřej Trojan.

„Veronika kolem toho kroužila už od začátku natáčení. Naštěstí měla možnost potkat se na place ještě před touhle scénou s Kryštofem Hádkem,“ popisuje režisér v Blízkých setkáních.

Hlavně přirozeně

„Herci se musí poznat a říct si základní pravidla, jak budou ten sex hrát, aby to vypadalo přirozeně a aby to zároveň oběma vyhovovalo. V tomhle směru před sebou Veronika měla zkušenýho pardála, takže věděla, že se jím může nechat vést.“

Variant prý bylo víc, ale režisér se přiklonil k tomu, aby to vyhovovalo hlavně hercům. „Prošli jsme si tu scénu a na třikrát to natočili. Jsem spokojenej,“ ujišťuje Ondřej Trojan, kterého Veronika Marková přímo nadchla svojí přirozeností. „Byla autentická, bezvadná a jsem šťastnej, že jsme se na tom filmu mohli potkat.“

Co platí na herce Ivana Trojana? Jak to bylo s hudbou a filmovými písničkami? Dá se skloubit režie a produkce filmu? Mají to dnešní mladí umělci jednodušší? 

autoři: Adéla Gondíková , eh
Spustit audio

Související