S Ondřejem nejraději ležíme na gauči. Moderátorka Daniela Písařovicová o svém soukromí

1. únor 2023

Ráda běhá, ale její partner, hudebník Ondřej Brzobohatý, se prý zpočátku ošíval. „Napřed brblal, ale pak jsem mu vysvětlila, že je to přínosné, a už chodí rád,“ směje se. Cítí se teď v práci spokojená? Loučila se těžce s kolegy z České televize? Vybírá si sama hosty na rozhovor? Dá se předpokládat, kudy dialog povede? Vzpomíná ráda na taneční soutěž StarDance?

Jejich oblíbená činnost je ale nesportovní. „S Ondřejem nejraději ležíme na gauči,“ usmívá se známá moderátorka. A dodává, že rádi cestují. „Na horách na túře jsme ještě nebyli, ale byli jsme v New Yorku, což bylo poznávání a zároveň úžasná gastronomie. Absolvovali jsme spolu i dovolenou, kdy jsme oba jen leželi a četli. Takže je to takový mix, podle toho, na co máme náladu,“ vypráví.

S cestováním byl spojen i evropský koncert britského zpěváka Eltona Johna, který dostal Ondřej Brzobohatý k narozeninám. „Konal se v Miláně a byli jsme tam s přáteli. Prošli jsme si i město a skvěle tam vařili. Bylo to úchvatné a moc jsme si to užili.“ Koupili si spolu něco v Itálii? „Krásné brýle.“

Je Daniela Písařovicová prvním posluchačem Ondřejových písní? „Spíš to poprvé slyší jeho kolegové, ale zajímá ho, co si myslím jako laik,“ uzavírá v Blízkých setkáních.

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související