S Jirkou jsme si lidsky sedli, říká nová moderátorka Dvojky Šárka Volemanová

2. leden 2019

Začínala v pardubickém rádiu, pak moderovala v pražském rádiu City a v televizním Studiu 6. Její tvář si ale diváci asi nejvíc pamatují z diskuzního pořadu Áčko. Teď se k rozhlasové práci opět vrací.

„Mám ráda lidi a jejich příběhy jsem si vždycky nosila i domů,“ přiznává moderátorka, která má za sebou mimo jiné i natáčení oblíbené televizní série 13. komnata. Na příbězích ze života bude založené i nové dopolední vysílání Dvojky. V pondělí 14. ledna v 9 hodin startuje interaktivní pořad Dva na Dvojce, který bude Šárka Volemanová moderovat spolu s Jiřím Holoubkem.

Jsme v první řadě lidi

„Moderovat ve Dvojici je strašně těžká věc, ale s Jirkou jsme si, myslím, sedli lidsky, takže ve studiu je mezi námi harmonie a nikdo z nás nemá potřebu dominovat,“ hodnotí v Hostu do domu první zkušenosti ze společné práce. Oba moderátoři ve vysílání budou mluvit nejen s posluchači a odborníky, ale svěří se i s vlastními zkušenostmi na dané téma: „Ačkoli jsme moderátoři, tak jsme v první řadě lidi, kteří zažívají stejné věci jako ti, kteří nás poslouchají. Tak proč si o tom společně nepopovídat.

Šárka Volemanová a Stanislava Lekešová

Jak vzpomíná na své začátky v televizi a na své moderátorské kolegy? Proč se po třicítce rozhodla začít studovat na vysoké škole? V čem byl jedinečný pořad 13. komnata, který také moderovala? A jaké bude první téma nového pořadu Dva na Dvojce?

autoři: Stáňa Lekešová , and
Spustit audio

Související