Rozdáváme DAB rádia. Napište si o jedno. Ježíšek začíná na Dvojce

10. prosinec 2021

Od pondělí 13. do čtvrtka 23. prosince rozdáme v Odpoledni s Dvojkou každý den 5 digitálních DAB rádií. Jak od nás můžete jedno získat?

Po výzvě moderátora Odpoledne s Dvojkou napište na e-mail dvojka@rozhlas.cz, komu byste chtěli darovat pod stromeček nové digitální rádio DAB a proč si dotyčný takové rádio zaslouží.

Moderátoři Odpoledne s Dvojkou v průběhu téhož dne z došlých e-mailů vyberou pět, které přečtou a které získají DAB ježíška pod stromeček.

Ježíšek začíná na Dvojce v pondělí 13. prosince 2021 ve 14:00. Za necelé dva týdny vždy od pondělí do čtvrtka mezi 13:00 a 16:00 rozdáme celkem 40 digitálních rádií DAB. Akce končí ve čtvrtek 23. prosince v 16:00.

Tip na vánoční dárek

Je čas vyměnit staré za nové. Český rozhlas vypíná AM, a na některých místech tak bude dostupný jen v síti DAB. Pokud přemýšlíte, čím překvapit blízké na Vánoce, digitální rádio může být právě tím originálním dárkem.

Tím, že daruje DAB rádio, dáváte vlastně více rádia: více stanic v lepší kvalitě a s dalšími službami. Ježíšek začíná na Dvojce.

Spustit audio