ODKAZY 1.6. - Pojďte s Meteorem na film

1. červen 2013

Očkování stále vzbuzuje kontroverzní reakce. Řada lidí se bojí možných vedlejších účinků. Je obava reálná? Jak se na moderní očkovací technologie dívat? Kdo se v tom má vyznat?

Pokud si některou z těchto otázek pokládáte, mohl by vás zaujmout populárně-maučný film s tematikou očkování a vším, co s ním souvisí. Naši přední odborníci vám budou po skončení projekce k dispozici, aby zodpověděli všechny vaše dotazy k tématu. Film vám nabízíme v rámci ozvěn mezinárodního filmofého festivalu Academia Film Olomouc (AFO) v pondělí 17. června od 18:00. Tuto projekci máme povoleno uvést mimořádně si českým dabingem. Bezplatné přihlášky prosíme zasílejte SEM.

Omlouváme se zájemcům z dalších krajských studií, projekce se tentokrát koná pouze v budovách Českého rozhlasu v Českých Budějovicích (U Tří lvů 1) a Praze na Vinohradech (Římská 13). Děkujeme za pochopení.

Co se stalo před 12 800 lety

Ve vrstvách, starých 12 800 let je na 20 místech světa vrstva popela, který naznačuje, že Země a lidstvo prožilo globální katastrofu, jíž museli čelit naši předkové. Máte-li zájem načerpat o aktuálním výzkumu více informací, najdete zdrojové články v níže přiložených odkazech.

Foťák za strnada

Strnad obecný

Děkujeme vám, že pomáháte českým vědcům s mapováním nářečí českých strnadů. Podrobnosti k projektu a interaktivní mapu najdete v našem článku.

autor: Marek Janáč
Spustit audio