O pořadu Rychlá Dvojka

Odvázaná hodina s Petrem Rychlým. Hitparáda scének a historek žhavě současných i nostalgicky archivních.

Scénky jsou vybrány z nové řady, kterou vysílá od pondělí do čtvrtka Český rozhlas Dvojka. Humorné situace ze života mají někdy lehce absurdní nádech, zvlášť když jsou jejich autory renomovaní mladí dramatici a scénáristé, jako Martin Matejka, Tomáš Dianiška, Ondřej Hübl, Jiří Jelínek a věčně mladí Jiří Lábus a Oldřich Kaiser coby rodinka Tlučhořových. Jejich skeče doplňují historky klasiků českého humoru jako byli Vladimír Menšík, Felix Holzman, Jaroslav Štercl nebo Miroslav Horníček.

Jak komedie stáhnout?

Na stránce Hry a četba najdete další rozhlasové komedie humoristické audioknihy nebo veselé pohádky pro děti k on-line poslechu zdarma ještě týden po odvysílání. A někdy i déle.

Kvůli autorským právům nejde většinu mluveného slova stáhnout v mp3 ani jako podcast. Nenajdete ho proto ani na Spotify nebo YouTube. Uložení do telefonu ale umožňuje mobilní mobilní aplikace mujRozhlas.

Díky ní můžete naše audia poslouchat kdykoli off-line v autě, jako kulisu při práci nebo při vaření, běhání, cvičení. Aplikace navíc nabízí i funkci uspat, která vám audio puštěné na dobrou noc po čase sama vypne.

Jako tradiční partner ankety Audiokniha roku Český rozhlas Dvojka na svých stránkách připravil taky výběr toho nejlepšího mluveného slova z vlastní nabídky. Můžete ho poslouchat zdarma kdykoli. Příjemný poslech→

Tento pořad se již nevysílá

Pořad připravují

Další pořady

  • Kulatá muzika

    Desky, které stojí za to poslouchat...

  • Desky, pásky, vzpomínky

    Písničky, které provázely život slavných muzikantů. Vyprávění hudební osobnosti o svém životě, inspiraci, rodině i přátelích, spoluhráčích a dalších zajímavostech.

  • Po Česku

    Václav Žmolík pro vás objevuje místa a lidi, které stojí za to navštívit.

  • Česká dvanáctka

    Hitparáda nových českých písniček populární hudby.