O pořadu Klub Evergreen

Slavné evergreeny, jak je znáte i neznáte, v podání zpěváků, které máte rádi.

Častými hosty Klubu Evergreen jsou sobotu co sobotu nejen legendy hudebního nebe, ale i zpěváci, které uslyšíte možná poprvé.

Každou sobotu se tak můžete na vlnách Dvojky těšit na velikány populární hudby, swingu a jazzu: zpěváky, hudební skladatele, textaře, herce a muzikanty, kteří se stali neodmyslitelnou součástí hudební historie.

Ke vzácným a milým hostům pomyslné scény Klubu Evergeen patří Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davise jr., Tony Bennett, Bobby Darin, Ray Charles, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Andy Williams, Rosemary Clooney, ale i hvězdy jakými jsou Rod Stewart, Michael Bolton, Barbra Streisand, Paul Anka, Neil Diamond, Steve Tyrell, Paul McCartney, Julio Iglesias nebo vám všem dobře známí Karel Hála, Vlasta Průchová, Karel Černoch, Eva Olmerová, Karel Gott, Jitka Zelenková, Jiří Korn, Helena Vondráčková, Leona Machálková a další.

O tom, že dobrá muzika žije dál a navíc i swinguje, vás přesvědčí hvězdy hudební scény 21. století jako Michael Bublé, Jammie Cullum, Tom Gaebel, Nikki Yanofsky, Roger Cicero, Lady Gaga, Peter Grant.

Připravují:
Jan Smigmator 
(moderátor)
Dasha (moderátorka)
Martin Jonák (dramaturg)

Historie:
Vysíláme od ledna 2012.

Kdy se pořad vysílá

Čas vysílání
so 19:00; repríza po 21:00Dvojka

Poslední záznamy

Další pořady

  • Oldies jako na dlani

    Pořad nabízí pohled odjinud. Historická fakta, vztahující se k interpretům i skladbám. Informace, které jinde neuslyšíte.

  • Desky, pásky, vzpomínky

    Písničky, které provázely život slavných muzikantů. Vyprávění hudební osobnosti o svém životě, inspiraci, rodině i přátelích, spoluhráčích a dalších zajímavostech.

  • Hvězdné návraty

    Příběhy českých herců a komiků.

  • Zelný rynk

    Literárně-publicistický magazín Aleny Blažejovské přináší texty a seriály předních spisovatelů a publicistů, ale i začínajících tvůrců.