Dalibor Gondík

Moderátor

Moderuji Ranní Dvojku.

Životní motto:
Mít se rádi a chovat se slušně.

Co dělám v rozhlase:
Aktuálně moderuji Ranní Dvojku. V minulosti jsem na Dvojce moderoval ráno v tandemu, vedl rozhovory v pořadu Host do domu, pouštěl hudbu v pořadu Dvanáct ve dvanáct a několik let jsem natáčel nedělní Radiodárek.

Před rozhlasem:
Po absolvování pražské konzervatoře, obor hudebně-dramatický v roce 1990, jsem nastoupil do Divadla Jaroslava Průchy na Kladně a divadla Jiřího Wolkera v Praze. Od roku 1994 jsem strávil 13 sezon v divadle ABC a zároveň v denním vysílání na Frekvenci 1.

Rok 1996 znamenal přestup na Evropu 2, ranní show a následně TV vysílání Snídaně s Novou. V současné době mám divadelní aktivity v divadle Kalich, v divadle v Příbrami a v Liberci. Jednotlivé pořady v ČT a na Nově.

Hudební „vyžití“ mám již 17 let s kapelou Hamleti, takovým kamarádským seskupením kolegů Aleše Hámy, Jakuba Wehrenberga a Hardyho Marzuki. Hraji s Big Bandem skladby Glenna Millera a mám malou jazzovou partu Jazz-G.

Co mě baví:
Asi nejvíce mě baví moje práce a vše, co k ní patří. Rodina a také sport. V současné době se aktivně zabývám běháním a spolupracuji se třemi charitativními organizacemi. Nadace Leontýnka pomáha dětem se zrakovým postižením, Nadace Dejme dětem šanci pomáhá dětem z dětských domovů a společnost E pomáhá osobám nemocným epilepsií.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové