Nesnáším svoje vrásky. Stárnu bez grácie, prozrazuje na sebe herečka Martina Randová

29. březen 2023

Kromě divadla si zkusila i moderování pořadu o proměnách lidí, kteří nebyli spokojeni se svým vzhledem. „Bylo mi to blízké a soucítila jsem s nimi. Byli přesvědčeni, že změna fyzická jim změní i duši,“ uvádí herečka.  Jaké byly začátky v seriálu Ordinace v růžové zahradě? Trpí fobiemi? Byl těžký přechod z jednoho televizního seriálu do druhého? Hraje ráda v komediích? Vyzkoušela hodně diet?

„S některými účinkujícími jsem v kontaktu dodnes a život se jim opravdu změnil. A já od té doby navštěvuji studio, kde mi upravili víčka a chodím tam pravidelně na vypnutí čela. Nesnáším jedinou svoji vrásku a obdivuji všechny, kdo umí stárnout s grácií. Já to neumím. Ale vrásky od smíchu jsou hezké,“ připouští Martina Randová.

Podle herečky najde čas zastavit. „Je mi 51 a je to tak. Cítím se ale líp, protože nevypadám jako baset,“ směje se.

Psychoterapie, kterou navštěvuje, prý nesouvisí s rostoucím věkem, ale protože jí to pomáhá. „Vždycky jsem měla problém se sebevědomím, chtěla jsem být dokonalá a všechno brala osobně. Navalila se na mě spousta problémů a zjistila jsem, že potřebuji pomoc,“ uzavírá Martina Randová.

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související