Mně už jsou ambice jedno, ujišťuje herečka Regina Rázlová

25. srpen 2022

Život se s ní nemazlil. „Když ta rána přijde, tak se stáhnu jako zvířátko a čekám, až to přestane,“ svěřuje se v Blízkých setkáních. Jak vzpomíná na své role ve filmech a seriálech? Je ctitelkou Divadla na Vinohradech? Co teď chystá? Uslyšíte v audiu.

„Když se bolest vstřebá, protřu oči a znovu začnu koukat po světě. Nejsem bojovník, jsem rak.“ Myslí si, že je na světě spousta lidí, kterým bývá hůř. „A nejhůř je těm, kteří mají silné ambice a kterým to nevychází. Mně už jsou ambice jedno.“

Hodila někdy flintu do žita? „Když jsme na jevišti tápali, tak pan profesor Miloš Nedbal nám říkal: Neházej flintu do žita, může tam být na…. A pak si už nezastřílíš,“ vypráví se smíchem Regina Rázlová, která letos oslavila 75. narozeniny.

„V Noci na Karlštejně jsem hrála už před 50 lety,“ vzpomíná. Teď už sedm let hraje na hradě ve stejnojmenném muzikálu. „Původně to vypadalo, že tam pobudeme jedno léto a dnes oslavíme 150. reprízu,“ pochvaluje si. „Za tu dobu pršelo jen dvakrát a když pršelo, tak nikdy nikdo neodešel. Je to velká divadelní slavnost,“ uzavírá.

autoři: Aleš Cibulka , eh

Související