Lásku a vztah nenajdeš. To prostě přijde, tvrdí Martin Zounar

14. leden 2020

„Táta mi říkal: Martínku, zlatíčko, když budeš osm let šťastný se ženou, bude to super. A já slibuju tátovi do nebe, že se pokusím být šťastný do konce života,“ svěřuje se.

Martin Zounar se svou přítelkyní Kačkou se seznámil, když venčil svou německou dogu. „Náhle se objevila okatá blondýna a měla nádherného psa! Jí jsem ze začátku vůbec nevěnoval pozornost,“ přiznává herec v Blízkých setkáních.

Martin Zounar

„Když můj pes začal očichávat jejího, tak jsem řekl: Ale fuj! No, byl jsem úplně trapnej. Nakonec jsem celej zjihnul a ptal se, jestli by někdy nešla se psem.“ Ona tehdy prý netušila, že jde o známého herce. Protože žila ve Švýcarsku.

Láska hory přenáší

„První dva měsíce jsme se spolu vodili za ruce a venčili naše psy. Dnes jsme nejšťastnější, když jsme všichni spolu. Já, naše dvě dcery a naši dva psi. Všichni v posteli, která má železnou výztuž,“ směje se Zounar.

„Stojím si za tím, že láska hory přenáší. Dává pocit svobody a jistoty. Když se loučíte a vítáte polibkem, tak je to v pořádku,“ ujišťuje moderátorku Terezu Kostkovou.

Co prozradil o své rodině? Jak si užívá volného času? Je dobrým kuchařem? Co připravuje nového na prknech co znamenají svět?

autoři: Tereza Kostková , mis

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.