Dalibor Gondík v šoku! Tohle opravdu nečekal

16. březen 2015

Na to, co se stalo dnes ráno ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky, asi dlouho moderátoři Elen Černá a Dalibor Gondík nezapomenou. Do studia krátce po osmé vtrhli nečekaně cizí návštěvníci a narušili zaběhlé vysílání.

Až do osmé hodiny ranní probíhalo pondělní vysílání pořadu Dobré ráno, Česko! tak, jak má. Krátce po osmé hodině ale do studia Českého rozhlasu Dvojky vtrhla návštěva, která ho narušila.

Nejdříve to vypadlo hodně dramaticky, ale nakonec se z „narušitelů“ vyklubali gratulanti, kteří přišli přímo do vysílání popřát Daliborovi Gondíkovi k jeho 54. narozeninám, tedy vlastně 45. Ty oslavil sice už v sobotu 14. března, ale první vysílání bylo právě dneska a tak toho také využili.

Adéla, Háma, Wehrenberg i šéfredaktor Dittrich

V partě gratulantů byli Daliborova sestra Adéla, Jakub Wehrenberg, režisér nového pořadu Gondíci s.r.o., moderátor a herec Aleš Háma a Vladimír Klokan Dubský, řidič a guru kapely Hamleti. Nechyběli ale ani dramaturgyně pořadu Regina Květoňová a šéfredaktor Dvojky Miroslav Dittrich.

Jak se dělá přepadovka ve studiu? Klikněte na video!

„Vzhledem k tomu, že jsme slavili celý víkend, kromě mě má narozeniny i má žena Markéta, a že s Adélkou jsem byl doslova až do nedělních nočních hodin, ještě jsem ji navštívil v divadle, jsem byl v šoku. Naprosto dokonalé utajení,“ nevycházel z údivu Dalibor Gondík.

Ale sám moderátor si připravil překvapení i pro svou rozhlasovou kolegyni Elen Černou k jejímu svátku. „Těsně předtím jsem prosil dramaturgii o talířky na připravený dort, který pro Elen upekl můj syn Theodor. Pak se ale otevřely dveře a od té doby mám okno.“

Ostatní audiozáznamy Dobrého rána najdete v iRadiu vždy jen po omezenou dobu 1 týdne.

autor: Jakub Hritz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka