Ani jednou jsme se nepohádali, shodují se Jiří Suchý s Jitkou Molavcovou v Toboganu ze Semaforu

2. říjen 2021

Sobotní dopoledne na počest devadesátých narozenin Jiřího Suchého. Připomeňte si šedesáté narozeniny legendárního divadla Semafor, odkud se vysílal v roce 2019 i Tobogan. Moderuje Aleš Cibulka. 

„Jiní museli do Semaforu absolvovat konkurz a my jsme s Toboganem rovnou tady na pódiu,“ uvádí Aleš Cibulka vysílání přímo z divadla Semafor. Záznam z roku 2019 vysíláme na Dvojce jako poctu devadesátinám principála divadla Jiřího Suchého. 

Jitka Molavcová si texty opakuje 

„Ani jednou jsme se nepohádali,“ shodují se Jiří Suchý s Jitkou Molavcovou a hned přidávají společný hudební duet. 

„Opakuji si texty i po těch letech,“ přiznává Jitka Molavcová. „A to máte v hlavě?“ zajímá se moderátor. „A v čem bychom to měli mít?“ ptá se Jiří Suchý.
„Nepamatuji si co jsem měl včera k obědu, ale texty si pamatuji, stačí si to jednou přečíst,“ naznačuje Jiří Suchý.

Do Semaforu půl hodiny předem

„Je něco, co tady v divadle neděláte?“ zajímá se Aleš Cibulka o chodu divadla. „Nemeju záchody,“ směje se Suchý. „Čekal jsem něco poetičtějšího,“ kontruje průvodce Toboganem.

„Chodím půl hodiny předem, převleču se do kostýmu a jdu hrát,“ popisuje chod divadla Jiří Suchý. Nemohlo se nevzpomínat i na legendy, které v Semaforu účinkovaly. A Aleš Cibulka by si přál mezi nimi. „Jako že byste se zařadil za Waldemara Matušku?“ ptá se Suchý.

Jak dlouho bude Aleš Cibulka členem Semaforu? Proč chodil Jiří Suchý na jedno představení vždy v jiném kostýmu? Zazpíval Aleš Cibulka Šla Nanynka do zelí? Kterou píseň měl rád Jiří Šlitr?

autoři: Aleš Cibulka , mka

Související