Martha Elefteriadu se chystá vydat novou desku

14. listopad 2020

Už léta tvoří nerozlučné pěvecké duo Martha a Tena, které zpívá písničky s nádechem řeckého slunce. Sestry Elefteriadu zpívaly už odmalička v dětských pěveckých sborech. 

Ze soutěže v Brně se dostaly až do pražského divadla Apollo a jejich um tam tehdy ocenil i mladý Karel Gott, který se právě vrátil z Las Vegas. Staly se velmi slavnými.

Nejbližší člověk

Tena před časem onemocněla a Martha k tomu dodává: „Je v pořádku. V tomto čase se o sebe musí hodně opatrně starat, protože má velmi sníženou imunitu, jako důsledek toho, co prodělala. Je to můj nejbližší člověk, v řecké rodině to ani jinak nejde.“

Co má ráda

Se skupinou řeckých tanců Martha pravidelně vyráží na řecké ostrovy. „Velmi si nás přitáhnul ostrov Karpathos,” dodává. Natočila 26. dílů televizních Postřehů z Řecka a chystá vydání nové desky. Znovu vydala řeckou kuchařku a až to zase půjde, bude organizovat oblíbené řecké večery nebo kurzy řeckých tanců.

A kromě toho? „Ráda maluju na hedvábí, ráda si čtu, blbnu s křížovkami, plavu, hraju si se svými kocourky, ráda fotím, je toho spousta,“ vypočítává známá zpěvačka.

Spustit audio

Související