„Zhýralá herečka se ze mě nestala.“ Veronika Gajerová a Veronika Khek Kubařová u Jana Čenského

27. září 2020

To, že jsem se dostala na konzervatoř, způsobilo v naší rodině šok. Všichni si mysleli, že normální smrtelník nemá šanci, říká Veronika Khek Kubařová.

„Já byla v patnácti ještě dítě a teď jsem měla jít na internát do Prahy. Všichni si mysleli, že ze mě bude zhýralá fetující herečka.“ To se nestalo, a když končila konzervatoř, hrála hlavní roli ve filmu Juraje Herze Dívka a kouzelník. A právě tady se seznámila s Veronikou Gajerovou. „Uběhl nějaký čas a pak jsem ji potkala v divadle ABC, kam nastupovala. Oblíbila jsem si ji a mám k ní i mateřský vztah,“ dodala Veronika Gajerová.

V novém seriálu učím deváťáky

A jak tráví obě Veroniky svůj volný čas? „Já ráda lenoším v posteli, ale taky maluju na hedvábí, dělám na zahrádce, ráda dokonce uklízím, protože je u nás hodně dětí,“ prozrazuje Veronika Gajerová. Veronika Khek Kubařová teď relaxuje u seriálu, který točí na vesnici za Prahou. „Jmenuje se Hvězdy nad hlavou a já tam učím 9. třídu.“

V závěrečném kvízu na sebe Veronika Gajerová prozradila, že její květinou je růže a slunečnice, oblíbeným stromem dub. Má ráda modrou a modrozelenou barvu. Vysněnou rolí byla Mary Poppins. Ráda by se podívala do Skotska na Nový Zéland. A co má ráda na talíři? „Mám takový svůj talířek, na kterém je avokádo, Lučina, šunka, křupavý chleba a voda s citronem.“

Jak se Veronika Khek Kubařová cítila po výhře ve StarDance? Kdo je učil na konzervatoři? Čím krmí Veronika Gajerová svého pejska?

autoři: Jan Čenský , zk
Spustit audio

Související