„Že by syn dělal manekýna, mě nikdy nenapadlo.“ Stanislav a Matyáš Hložkovi u Jana Čenského

12. květen 2019

Stanislav Hložek  je známý zpěvák a sportovec. Jeho syn Matyáš taky začal se sportem, ale nakonec ho vyměnil za přehlídková mola a vítězství v soutěži Muž roku.

„Já jsem si říkal, že budeme sportovat,“ svěřuje se zpěvák Stanislav Hložek v pořadu Jana Čenského My dva a čas. Jeho syn Matyáš totiž hrál od čtyř let hokej. „Ale že by syn nakonec dělal manekýna, mě ani nenapadlo,“ dodává Hložek.

Stanislav Hložek se synem a moderátor Jan Čenský

„Rodiče chodili mrznout na zimní stadion. Teď, když chodím na mole přehlídky, tak je tam aspoň teplo,“ vtipkuje Matyáš, který v roce 2017 vyhrál v soutěži Muž roku. Spolu s tátou dnes účinkuje v muzikálu Tři mušketýři. Jako tanečník.

Jak se ukázalo, syn svého otce opravdu zná. V testovacích otázkách Matyáš trefil, že rád odpočívá na gauči u televize, má oblíbenou Brazílii, dobré jídlo a pití. A co udělá Stanislavu Hložkovi radost? „Když se dostanu do společnosti, kde je sranda. A když je rodina v pohodě.“

Proč Matyášovi říkali modelíno? Zpíval na soutěži Muž roku tátovu písničku? Daří se Stanislavu Hložkovi stále hodně sportovat? Více uslyšíte ze záznamu.

autoři: Jan Čenský , zk
Spustit audio

Související