Skousnu všechny vlastnosti, když můžu být na chlapa hrdá, tvrdí Veronika Žilková

3. červen 2020

„Já nejsem žádná dobrá manželka. To bych nesměla být potřetí vdaná. Ale Martina je za co si vážit,“ ujišťuje herečka v Blízkých setkáních.

Dodává, že s puntičkářem je to složité. V Izraeli, kam svého muže Martina Stropnického následovala, protože je tam velvyslancem, musí být doma pořádek. „Říkal mi: Nesmíš dávat to ouško od hrníčku doleva. Ty máš jeden doleva, druhý doprava. Všechny patří doprava.“

„Tak to člověk musí polknout a já mu vždycky říkám: Ty buď rád, že tě miluju, protože jinak bych už dávno utekla,“ směje se. „Ale jsem hrdá a asi je to vzor toho tatínka. Já skousnu všechny vlastnosti okolo, když na toho chlapa můžu být hrdá, že on neuhne a neudělá nějakou levárnu,“ konstatuje Veronika Žilková.

Na ochranku si nezvykla

Když byl její muž členem vlády, tak si prý „užila“. „Jezdili jsme na dovolenou, já svlíkla své stařecké tělo do plavek a vedle mě seděli nádherní vysportovaní vojáci. Já šla do vody a oni za mnou. To nebylo příjemný a nedá se na to zvyknout. Jsem ráda, že můj muž už není v politice, ale je státním úředníkem, takže můžu jezdit metrem,“ uzavírá herečka.

Bála se ze začátku v Izraeli? Jaký je tam život? Získala si tam přátele? Cítí se v rozhlase jako doma?  

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související